O nama

Klesarstvo Ivančan, tvrtka je sa dugogodišnjom obiteljskom tradicijom. Počeci sežu u 1961 godinu kada je tvrtka osnovana kao mala obrtniča radnja.

Dugogodišnja tradicija s vama od 1961. godine

Tradicijom dužom od 50 godina garantiramo vam vrhunsku kvalitetu proizvoda ručne i automatske izrade.

Danas je Klesarstvo Ivančan tvrtka koja je prerasla u vodeču i konkuretsku tvrtku u svojem području. Iskustvo i stručnost zaposlenika uz primjenu naprednih tehnologija, omogućuju preuzimanje i izvedbu jednostavnih i kompleksnih projekata uz visoku kvalitetu.

Koristimo najmoderniju tehnologiju s vlastitim kapacitetima za rezanje blokova, te obradu i montažu svih vrsta kamena. Ukupno koristimo preko 200 vrsta granita i mramora.

Kvalitetna usluga

Tvrtka Klesarstvo Ivančan rado će odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, kako rokovima, tako i kvalitetom usluge, uvijek sa željom da svaki novi korisnik naših usluga, postane i naš trajni korisnik.

Zadovoljstvo naših klijenata, dugogodišnje iskustvo i stečen ugled najbolja je preporuka naše ponude i kvalitete s kojom se možete upoznati na slijedećim stranicama, a pozivamo vas da nas i osobno posjetite.

Dostupnost

Osim radova na Koprivničkom i Bjelovarskom području poslovanje smo proširili do Zagreba tj. na šire Zagrebačko područje (Markovo polje, Vukovina, Velika Gorica, Dugo selo, Zaprešić) to jest druge gradove i naselja. Pozivamo Vas da nas kontaktirate bez obzira na Vašu lokaciju.

Kamenoklesar Ivan Ivančin

Adresa

Molve
Marijanska 74
Preuzmite upute

Kontakt

+385 98 904 3613
+385 91 511 6740

Email

info@klesar-ivancan.hr